fbpx

(divendres 19 h, Esports 3 i Ràdio Granollers i dissabte 17:30 h, VOTV i Ràdio Granollers) El Fraikin vol tornar a Europa amb una victòria

HC PROLET 62 VS. FRAIKIN BM GRANOLLERS | DIVENDRES, 19:00 h

FRAIKIN BM GRANOLLERS vs. HC PROLET 62 | DISSABTE, 17:30 h

El Fraikin BM Granollers i l'HC Prolet 62 (divendres 19 h, Esports 3 i Ràdio Granollers i dissabte 17:30 h, VOTV i Ràdio Granollers) disputaran el partit d'anada i de tornada el mateix cap de setmana al Palau d'Esports de Granollers. El Fraikin, arriba al duel després de fer una pretemporada on ha jugat el Torneig de Toulouse i el Torneig Ciutat de Granollers. Un total de quatre partits amb tres derrotes (Toulouse, Nimes i Barça) i una victòria (Cavigal Nice HB).

L'equip d'Antonio Rama necessita guanyar l'eliminatòria si vol jugar la fase de grups de l'EHF European League la temporada que ve. Primer haurà de superar a l'HC Prolet 62 i la segona eliminatòria per arribar a la fase de grups.

El primer partit es disputa el divendres a les 19 h i la tornada es jugarà el dissabte a les 17:30 h al Palau d'Esports de Granollers.

Els socis del Club BM Granollers amb el nou carnet de la temporada 2021-2022 tindran entrada gratuïta al partit.

L’entrada als aficionats a cada partit tindrà un cost de 7 € pels aficionats dels 5 als 17 anys i de 15 € pels majors de 18 anys i es podrà comprar una hora abans del partit a les taquilles del Palau d’Esports de Granollers.

Per aquest partit, Antonio Rama tindrà a la seva disposició tota la plantilla.

El rival

L'HC Prolet 62 ha quedat tercer classificat de la Superlliga de macedònia per darrere del Vardar 1961 i l'Eurofarm Pelister. Aquesta serà la cinquena vegada que l'equip macedoni jugui competició europea. Les tres primeres vegades que ho va fer va disputar la Challenge Cup i va caure eliminat a segona i tercera ronda. La temporada 2018/2019 va disputar l'EHF European League i va arribar fins a la segona ronda on va perdre contra l'HCB Karvina.

Dades importants

  • És la cinquena vegada que l'HC Prolet 62 juga competició europea.
  • El Fraikin BM Granollers ha de superar aquesta i la segona ronda per arribar a la fase de grups.
  • Joan Amigó ha arrossegat molèsties a l'adductor, però finalment s'ha recuperat per poder jugar el partit.

Banner InferiorcatCAT